Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Den 13. november 2013

Opdateret: 17. november 2013

Rundsendingsemail fra Prof. Dr. Heiner Rindermann. Rindermann kan ikke finde den web-side (www.eugenik.dk), som Nyborg refererer til i sit smædeskrift af 14. november. Men har har nu også altid været et sjuskehoved, ham Nyborg.

Dernæste kan Rindermann ikke på PAID's website finde det Addendum, Nyborg hævder at have sendt til tidskriftet, og som Rindermann kun kender til eksistensen af fra "your Wiki" som han skriver. Det er i øvrigt Nyborgproselytten Ole Emil William Kirkegaard, der har skrevet om det der. Hvor kender han det fra?

Som en service kan læsere her se det såkaldte Addendum , som Nyborg vedlagde sit høringssvar af 12. september 2013 (længe efter UVVU havde kundgjort sit Udkast til Afgørelse). Nyborg fremlagde over for UVVU ingen dokumentation for at addendummet rent faktisk var fremsendt og modtaget af tidsskriftet. Læserne udfordres hermed til at finde ud af, om man på det angivne link (http://www.nationmaster.com/time.php?stat=peo_bir_rat-people-birth-rate&country=af-afghanistan) kan finde ud af hvordan man omregner fra fertiliteter til fødselsrater.


Permalink