Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Den 12. december 2013

Opdateret: 12. december 2013

Jyllands-Posten lægger igen spalter til et af de sædvanlige skingre ad hominem angreb på Helmuth Nyborgs kritikere. Denne gang er det forfatter og blogger Morten Uhrskov Jensen, der er blevet lukket ud og har fået lov til at boltre sig i spalterne med kronikken Nutidens mccarthyister.

Det er da tænkeligt at Uhrskov har ret i at Kjeldgaard og Øllgaard, som denne gang skal trækkes gennem sølet, er nogle grimmer karle, men det ændrer nu en gang ikke på, at Helmuth Nyborg er grebet i videnskabelig fusk og svindel i hans Decay-artikel og at han ikke kan gøre rede for, hvorfra data stammer.

Og så kan man skælde nok så meget ud på budbringeren af dette triste budskab, det ændrer ikke ved at det er Den Danske Forenings statistiker og økonom Jørn Ebbe Vig der er ophavsmand til data, metode & analyse i den artikel, Nyborg har udgivet som sit eget arbejde, og at Vig har solgt alt dette til Nyborg for penge. Og at alt dette er holdt skjult for læserne.

I Jyllands-Postens besynderligt syrede karikaturstil titter de to banditter Kjeldgaard og Øllgaard ud af nogle huller i en eller anden hudfarvet klat. Og så er der en bøjet fyldepen og noget røg. Hvad slags medikamenter fodrer de mon tegnerne med ude på Grøndalsvej i Viby?


Permalink